Blog aprill 2015

Edukas nädalavahetus sisustusmessil

Osalesime üle pika aja taas messil ja peab tunnistama, et kuigi messiks valmistumine on alati pikk ja raske töö, siis positiivset tulemust oli näha juba messil olles. See aasta oli sisustusmessi külastatavus eelnevate aastatega märgatavalt tõusnud. Projektijuhi, Rano Normatova, sõnul ta veel täpseid tulemusi ei tea, kuid külatajaid oli umbes 20 000. Ekspositsiooniga olid väljas üle 200 ettevõtte, nende hulgas ka meie. 

Loe edasi »

Valikusse lisandus uus standardmõõt

Vineerimaailma valikusse lisandus uus standardmõõt 2150x1250 mm. Mõõdu eeliseks on selle kompaktsus ja lihtne transportimine. Sellist mõõtu vineer on saadaval nii vee- kui ka niiskuskindlana. Viimase puhul on sortidest võimalik tellida:

Loe edasi »

5 lihtsat DIY projekti - ikka vineerist

Ees on pikad pühad, mille jooksul on õige aeg võtta ette üks väike puutöö projekt. Tegime Pinteresti keskkonnas valiku lihtsatest mööbliesemetest, mida saab ise vineerist valmistada. Miks mitte valida materjal meie tootmisjääkide seast ning hoida seeläbi kulud veelgi madalamad. 

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.