6 viisi, kuidas vineeriga koridori värskendada

Tavaliselt on koridori pind kodudes väike ning selle planeering tuleks väga hästi läbi mõelda. Sinna võib mahutada lisaks riietele ja jalanõudele ka sporditarbed, vihmavarjud, kotid vms. Oleme välja otsinud lihtsad “Tee ise!” projektid, millega saab igaüks kindlasti ise hakkama. Materjali leiad hõlpsalt meie Vineerimaailma outletist

Lihtsa ristkülikukujulise riiuli saab täiendada vineerist kastidega, kuhu võib panna nii sporditarbeid, salle, kotte, jalanõusid jms. Riiuli kõrgus tuleks planeerida kõige kõrgema säärega saabaste järgi. Madalamate jalanõude jaoks võib vahedesse veel riiuleid panna – nii mahub rohkem.  Hea mõte on ka augu puurimine riiuli pealmisesse plaati, kus saab näiteks vihmavarju või miks mitte ka kõndimiskeppe hoida. 

Sellise riiuli valmistamine nõuab natuke rohkem planeerimist. Riiul on väga multifunktsionaalne, sest selle ühte osa saab kasutada nii istumisalusena kui ka jalanõu riiulina. Torusid saab erinevatele kõrgustele ning paikadesse kinnitada pikemate või lühemate üleriiete, samuti kottide riputamiseks. Riiuli eripärase kuju tõttu saab asju isikupärasemalt paigutada ning selline koridori kapp ei vaja uksi ega kardinaid sisu varjamiseks.

Ruum dikteerib meile mööbli puhul paljuski ette. Kui koridor on pikk ja sihvakas, siis sobib ehk valmistada selline kaanega kristulaadne kapp. Kappi saab lisaks ka istumisalusena kasutada. Soovitaksime kaane nupud teha nahast aasadest ning kinnitada kaane ääre külge, siis ei jää need istumisel ette. Kapi sisse võib valmistada ka vaheseinu, et näiteks jalanõusid püstises asendis hoida. Nii ei lähe need omavahel sassi.

Armastad värve? Niiskuskindlat vineeri saab väga hästi viimistleda nii erinevate toonivate õlivahade kui ka värvidega. Kui soovid, et igal pereliikmel oleks oma väike kapike või kaks, siis selline variant sobib sulle suurepäraselt. Kapp kujunda vastavalt oma pere vajadustele täpselt nii lai ja kõrge ning niipaljude lahtritega kui vaja. Nii ei teki hunnikute viisi salle ja kindaid. Igaüks leiab oma kapist oma.

Väga levinud lahendus on skandinaavia stiilis majakujuline riiul või kapp. Sellise lahendusega võib näiteks sisseehitatud kapi ruumi vooderdada. Alla või üles saab lisaks torudele ka riiuleid juurde meisterdada. Riiulitele võib lisaks kastidele ka erinevaid kübarakarpe üksteise otsa asetada. Samuti saab toru kõrgusega mängida või panna isegi kaks toru, kui majas leidub ka pisemaid elanikke. 

Trepialuse ruumi võib koridoris samuti väga hästi ära kasutada. Sellises kolmnurkses riiulis on ruumi nii väiksemate vidinate kuid miks mitte ka üleriiete riputamiseks. Lisada tuleb vaid sobiva pikkusega toru või konksud. Samuti võib riiulitesse korve paigutada. Otsa peale või riiulisse saab ka peegli vajadusel paigutada. Modernsemaks teeb riiuli rataste allapanek.

vineerist riiul
Pildi allikas

Meie outletist leiad materjali nii tahvlite kui ka erimõõduliste tükkidena. Kui oled puiduarmastaja ja sooviksid naturaalsust interjööri sisse tuua, siis väga hea võimalus selleks on kasutada niiskuskindlat vineeri. Kui armastad värvidega mängida, siis outletist leiad ka värvilist filmivineeri.

Head meisterdamist!

Viimased postitused

PAIGALDUSNIPID! Paneelid seina liistudeta?

Meilt küsitakse tihti kuidas seina või lakke paigaldatud paneelide nurgad viimistleda ja milliseid liiste kasutada ...

5 ideed: vineer rõdul või terrassil

Kalendri järgi on kevad käes ja lumi on loodetavasti jäädavalt selleks aastaks läinud ...

Vineerist maja - 3 kasutust madala kvaliteediga vineerile

Otsid sobivat materjali mustaks põrandaks või katusealuste väljaehitamiseks? Vineer on tänuväärt materjal, mida saab kasutada nii kodu sisustades kui ka ehitades - see on vastupidav ning ei pelga niiskust ...

Sel aastal vineerist jõulupuu!

Kas Sind häirivad ka kuuse küljest kukkuvad okkad varba all või väikeste elusate puude toomine metsas, et need siis kahe nädala pärast ära visata? Muidugi on olemas ka pottides kuused, aga kui paljudel teist need ka kasvama on pandud või üldse kasvama läinud? Meie pakume teile järgmisi huvitavaid vineerist valmistatud taaskasutatavate jõulupuude ideid, mille valmistamisega saab pea igaüks hakkama ...

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.