Silmapaistvad lauad, mida ise vineerist valmistada

Vineeri abil on võimalik enda kodu või kontor väga kiirelt ja lihtsate vahenditega modernseks muuta ning tegu ikkagi mujal maailmas juba väga popi materjaliga. Vineer on suurepärane materjal mitmekülgsete  kujundusideede teostamiseks. Vineerimaailma laos on saadaval erineva mõõduga kasevineerist tükke, mida saad suurepäraselt oma meisterdamisprojektideks kasutada.

Ekspressiivne söögilaud

Vineerist lauapinna mustrimäng inspireerib ning pakub harmooniat. Võid olla kindel, et teist samasuguse puidusüüga lauda ei ole olemas. Laua pinda on kerge viimistleda kas kaitsva õli või vahaga. Samuti võib laua pinda vastavalt interjöörile ka toonida.

Söögitoa -või terrassimööbel

Industriaalses stiilis lihtne ja praktiline komplekt. Vaja läheb vaid täpset mõõtmis- ning lõikamisoskust, lisaks mõned kruvid. Tegemist väga lihtsa tehnoloogia ja minimalistliku kuid modernse vormiga. Kui lauale väiksed stopperitega rattad alla panna, siis saab lauda vastavalt vajadusele kergelt ka liigutada siia sinna. Nii saab seda kasutada kas söögilauana keset tuba, seina ääres või isegi abipinnana köögis. Selliseid detaile saame Vineerimaailmas kohapeal formaatsael ka valmis lõigata.

Pisike töölaud

Kui ihkad ruumi natuke rohkem vunki juurde anda, siis miks mitte kasutada erinevaid värve ning materjale omavahel kombineerides. Selline laud sobib väga hästi aktsendiks interjööri. Sul tarvitseb muretseda vaid kihvtid metallist jalad ja need vajadusel värvida, mõned kruvid ning mõnus paks naturaalne või filmikihiga vineertahvel. Naturaalset vineeri võid samuti värvida. Eriliseks teeb kindlasti selle laua lisaks värvide mängule ka efektne triibuline lõikeserv.

Tööase

Justnimelt ase, mitte laud, sest selle laua pealt ei kuku naljalt midagi maha ja lisariiulitega saab tekitada erinevaid tasapindu asjade käepärasemaks hoiustamiseks. Seda lauda ei pea asetama ilmtingimata klassikaliselt seina äärde vaid näiteks just seinast eemale. Nii saab istuda vaatega ruumi poole ning mõtted saavad vabalt lennata. Lisaks katab tagumine sein igasuguse korralageduse, mis laual valitseb ning nii saab iga hetk oma poolijäänud projektide kallale asuda ilma, et peaks hakkama uuesti kõike välja laduma ning inspiratsiooni ootama.

Šikk laud

Huvitav ja põnev kuumaaluse projekt, mille saad teha täpselt selliselt, nagu ise soovi on. Vaata üle oma kodu vajadused, otsusta aluste kuju ning hakka meisterdama. Lõika välja just sulle meeldiv kuju, pildil on valitud kuusnurgad. Ühenda mitu erinevat kuju omavahel, et tekiks moodne ja omanäoline lauakate, mida saad kasutada kuumaaluse, kandiku või serveerimislauana. Töötle vineeri just selliselt, et see sobiks loodavasse keskkonda.

Pilkuköitev universaalne laud

Selline minimalistliku ning rafineeritud välimusega mitmeotstarbeline laud sobib nii söögilauaks kui töölauaks peaaegu igasse interjööri. Lauajalad tekitava laua pinnale huvitava graafilise mustri. Mänguruumi annab lauale ka võimalus katta vineeri erinevat tooni laminaatidega.

Viimased postitused

PAIGALDUSNIPID! Paneelid seina liistudeta?

Meilt küsitakse tihti kuidas seina või lakke paigaldatud paneelide nurgad viimistleda ja milliseid liiste kasutada ...

5 ideed: vineer rõdul või terrassil

Kalendri järgi on kevad käes ja lumi on loodetavasti jäädavalt selleks aastaks läinud ...

Vineerist maja - 3 kasutust madala kvaliteediga vineerile

Otsid sobivat materjali mustaks põrandaks või katusealuste väljaehitamiseks? Vineer on tänuväärt materjal, mida saab kasutada nii kodu sisustades kui ka ehitades - see on vastupidav ning ei pelga niiskust ...

Sel aastal vineerist jõulupuu!

Kas Sind häirivad ka kuuse küljest kukkuvad okkad varba all või väikeste elusate puude toomine metsas, et need siis kahe nädala pärast ära visata? Muidugi on olemas ka pottides kuused, aga kui paljudel teist need ka kasvama on pandud või üldse kasvama läinud? Meie pakume teile järgmisi huvitavaid vineerist valmistatud taaskasutatavate jõulupuude ideid, mille valmistamisega saab pea igaüks hakkama ...

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.