Kevadpühadega seoses oleme 1.mail suletud.
Oleme taas avatud 2.mail tavapäraselt.
Rõõmsat kevadpüha!

Uued pinnamustrid!

Meie tootevalik on suurenenud eritellimusel saadaolevate toodete näol. Kuigi sisu on neil kõigil sama, siis põhilise erinevuse loob just esteetiline välimus.

PINNAMUSTER:

Riga Diamond’il on suuremamõõtmelisem sissepressitud rombikujuline sile muster. Riga Superwire’il ja Riga Force’il on tihedam ja väiksem muster. Kahe viimase erinevuseks on see, et Riga Force klaaskiust valmistatud kattepind ning selle muster on tunduvalt karedam. Tagumine külg on tahvlitel üldjuhul sile.

veekindel vineer
Riga Diamond

filmivineer
Riga Superwire

veekindel vineer
Riga Force

Riga Timber ja Riga Frost on kergelt tekstuurse mustriga tooted. Riga Timber'i filmikiht imiteerib puidu süü ilmet. Riga Frost'i pinnakate on peenelt tekstuurne ning meenutab matistatud klaasi. Viimane on saadaval ka paksema filmikihiga, mis teeb materjali veelgi tugevamaks ja vastupidavamaks.

veekindel vineer
Riga Timber

filmivineer
Riga Frost

Enamik materjalivalikust on saadaval järgmises värvivalikus: must, tumepruun, tumehall, hõbehall, helehall. Riga Timber ning Riga Frost on saadaval ka kollast ning valget värvi.

EELISED:

  • kulumis- ja libisemiskindlusega pind,
  • vee- ja ilmastikukindlus,
  • kergesti puhastatav,
  • vastupidav sagedamini kasutatavatele kemikaalidele,
  • hügieeniline ja lõhnatu,
  • keskkonnasõbralik.

KASUTUSALAD:

Riga Diamond ja Riga Superwire sobivad suurepäraselt kasutamaks transporditöösutuses: treilerite, busside, kaubikute ja konteinerite põhjadeks. Samuti laste mänguväljakute, laadimisplatvormide ning näituste stendide ehitamisel. Riga Force sobib tänu oma klaaskiu sisaldusele ning kõrgele kulumiskindlusele väga hästi kasutamiseks lisaks eelmainitule ka transpordikastide ning trepiastmete valmistamiseks.

Riga Timber sobib hästi kasutamiseks transporditööstus, seinte ja lagede ehitamisel, tööstusliku mööbli komponentideks, riiuliteks ja lauaplaatideks, poodide sisustuses, näituste stendide, kabiinide, info- ja teadetetahvlite valmistamisel. Riga Frost sobib lisaks kõigele eelmainitule ka laste mänguväljakute ehitamiseks.

Oluline! Tegemist on eritellimuse toodetega, seega tuleb kindlasti arvestada teatava tarneajaga ning miinimumkogusega 1 pakk.

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.