Blog märts 2016

Ehitusmessil uudistoodetega

Üle mitme aasta otsustasime taas osaleda ehitusvaldkonna erialamessil Eesti ehitab 2016, mis toimub juba järgmisel nädalal 6.  - 9. aprillil. Seekord on fookus lisaks vee- ja niiskuskindlale vineerile uudistootel Ultralam. Vineerpuit LVL ehk Ultralam on kaasaaegne komposiitmaterjal, mida kasutatakse kõige enam katusekonstruktsioonide ...

Loe edasi »

Sisustusmessil laskume köögimööbli detailidesse

Juba teist aastat järjest osaleme sisustusmessil Interjöör 2016, mis toimub 22. - 24. aprillil Eesti Näituste messikeskuses. Seekord on sisustusmessil fookuses köögimööbel, mille arendustegevusse oleme rohkelt panustanud. Lisaks tutvustame populaarsust kogunud kasevineerist seina- ja laepaneele.

Loe edasi »

Aasta kodu 2015 köögipreemia

Klientide tagasiside on väga oluline ning positiivne tagasiside tekitab alati motiveeritud töökeskkonna. Erilist rahulolu pakub aga olukord, kus klient mitte ainult pole rahul tehtud tööga, vaid on koostöös valminud lahenduse eest võitnud eripreemia suurel konkursil.

Loe edasi »

5 kummuti disainiideed

Kummutid on kodus väga praktilised mööbliesemed ning tihti ülesehituselt piisavalt lihtsad, et neid ka ise valmistada. Kogusime kokku mõned huvitavad lahendused, millest enamusel on saadaval ka plaanid ja tööjuhend. Vineerimaailma erimõõduliste vineeritükkide seast on võimalik leida soodne materjal projektide teostamiseks!

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.