Blog jaanuar 2017

Uus ladu tõstab Vineerimaailma võimekust veelgi

Vineerimaailmal on nüüd uus ladu, mis asub Rae vallas Lehmja külas. Meeskonnas on aga väga suupäraseks saanud selle lao kohta öelda “Jüri ladu” või “Sinikivi ladu”. Tutvustame lähemalt, mida uus ladu nii meie kui klientide jaoks tähendab.

Loe edasi »

Noorte inimeste põnevad ideed – ehk kuidas jätkus koostööprojekt tudengitega?

On aeg kirjeldada lähemalt, kuidas jätkus meie koostöö EKA sisearhitektuuri tudengitega. Mida ühistegevuse käigus tähele panime ja oluliseks pidasime?

Koostöö tudengitega pakkus meile nii mõndagi. Meie tootmisjuhi Mikk Taliaru sõnul on tore, et nüüd teab grupp noori andekaid inimesi sellisest ettevõttest nagu Vineerimaailm. „Kui nad lõpetavad oma eriala ja suunduvad antud valdkonda tööle, siis loodetavasti kasutavad nad tulevikus meie teenuseid,“ arvab Mikk.

Loe edasi »

Vineerist tool kui disainiikoon – Cherneri tool

Kindlasti olete näinud elegantse vormiga vineerist Cherneri tooli, kuid kes on selle klassiku loonud disainer? Norman Cherner oli Ameerika arhitekt ja disainer, keda tuntakse vineeri kui mööblimaterjali uuendajana ning taskukohase disaini loojana.

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.