Uus ladu tõstab Vineerimaailma võimekust veelgi

Vineerimaailmal on nüüd uus ladu, mis asub Rae vallas Lehmja külas. Meeskonnas on aga väga suupäraseks saanud selle lao kohta öelda “Jüri ladu” või “Sinikivi ladu”. Tutvustame lähemalt, mida uus ladu nii meie kui klientide jaoks tähendab.

Miks oli uut ladu tarvis?

Eelkõige oli uut ladu vaja selleks, et tõsta meie võimet esiteks pakkuda suuremat sortimenti ja teiseks ka suuremaid koguseid. Uus ladu on logistiliselt väga hea asukohaga. Seni olime mugava asukohaga ainuüksi nende jaoks, kes liiguvad Lääne-Eesti suunal ja Tallinnas Nõmmel või Mustamäel. Uus Jüri ladu on aga hea asukohaga Lõuna- ja Ida-Eesti suunal ning Tallinna kesklinnas liiklejatele. Rae tehnopark on arenev üksus ning suured ehitustööd Jüri ringil lihtsustavad liiklust ning juurdepääsu ka edaspidi.

Niisiis aitab uus ladu ladustada suuremat hulka materjali ning selle kaudu pakkuda oma klientidele suuremat valikut ja mahtu. Eelmise aasta lõpus avas Vineerimaailma esitarnija Latvijas Finieris Eestis uue tehase – Kohila Vineer, kelle toodangut hakkame samuti aktiivselt kohalikul turul pakkuma. Ja on selge, et kui on soov äriliselt kasvada, siis vineeri müües peab olema valmis tegema investeeringuid ka füüsiliseks kasvamiseks.

Materjali kättesaamiskoht võib muutuda

Klientidele on kindlasti oluline teada, et materjal asub kahes erinevas kohas ja materjali kättesaamisel võib ette tulla olukordi, kus peab Jälgimäe asemel minema Jürisse. Mõne inimese jaoks võib see osutuda isegi mugavamaks, teisele jällegi mitte. Praegu kasutame Jüri ladu peamiselt küll materjali ladustamiseks, kuid plaan on ka uude lattu tekitada juurde üks esinduslik müügipunkt.

Tegelikult saab juba praegu Jüri laost kohapeal materjali osta, sest seal töötab aktiivne müügispetsialist Ramo ja tõstukijuht Artur. Siiski on mõistlik soovitud materjali asukoht telefonikõne kaudu enne välja selgitada, et mitte teha asjatut sõitu.

Kontaktid

Ramo Mootse
ramo@vineerimaailm.ee
+372 5177022

Uue hingamise sai ka vana ladu

Meie esimene ladu asub aga endiselt Jälgimäel, kus töötab ka enamik müügitiimist. Vanas laos toimusid eelmisel aastal samuti suured ehitustööd ja varasema 700 m2 asemel on Jälgimäe lao suurus nüüd 1000 m2. Lisaks on seal uued riiulid ning uus tõstuk, mille abil saame klientidele pakkuda veelgi kiiremat teenindust.

Põhjalikud tulevikuplaanid

Uus ladu on praegu veel arendusfaasis ning kuigi juba praegu ladustatakse seal vineeri ja teenindatakse ka kliente, siis teha on veel palju. Uue laoga on Vineerimaailmal suured plaanid seoses eelmisel aastal tutvustatud uue tootegrupiga, milleks on erimõõdulised vineeritükid. See on üks väga suure potentsiaaliga tootegrupp, sest erakliendil on tihti vaja väiksemat tükki kui terve tahvel. Peagi tutvustame lähemalt ka neid plaane.

Viimased postitused

Uus Multigrey kate RIGA Heksa Plus ja RIGA Tex toodetele

Latvijas Finieris on välja töötanud uue Multigrey melamiinkatte RIGA Heksa Plus ja RIGA Tex toodetele ...

RIGA ECOlogical – uus keskkonnasõbralikum liim ligniini baasil

Latvijas Finieris on oma tuntud RIGA kasevineeri jaoks välja töötanud uue keskkonnasõbraliku liimi RIGA ECOlogical,  mille puhul traditsioonilise fossiilfenooli asemel kasutatakse olulisel määral biopõhist ligniini ...

ERIPAKKUMINE: Testime uue mõõduga Wild Tile paneele

Meilt küsitakse tihti kuidas seina või lakke paigaldatud paneelide nurgad viimistleda ja milliseid liiste kasutada ...

Taas müügil puitbrikett!

Pakume Vineerimaailmas heledat kandilist kasepuust pressitud puitbriketti, mis on väga eeskujuliku kütteväärtuse ja minimaalse tuhajäägiga ...

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.