Kodu uueks vaid ühe päevaga

Kui pereliige vihjab, et pühadeks peaks kodus ikka väikese remondi tegema, siis soovitame seda mitte eirata. Jah, aega pole. Eriti kulutada ka ei tahaks. Vaata siiski ühte head võimalust ja ehk hakkab mõte liikuma. Kõige lõpust leiad  ka ühe ahvatleva sooduspakkumise!

Vineerimaailma seinapaneelidega saab teha kodu uuenduskuuri ühe päevaga ja oma jõududega. Vali lihtsalt välja üks eriti silmapaistev sein (sobib näiteks suurepäraselt ka televiisoritagune sein).  Eriti efektsed jäävad seinapaneelid just kombineerituna värvitud või tapeedi all olevate seintega. Põhimõtteliselt pole Sul vaja muud teha, kui mõõda sein väga täpselt üle ning mõtle, kas tahad naturaalset või toonitud pinda. Seinapaneelid saad paika 15 minutiga, aga aluspinna ettevalmistamiseks kulub pisut rohkem aega.

Lisaks meie poolt pakutud standardviimistlusele, soovitame kasutada ka õli või vaha. Esiteks saad sellisel moel oma koju värske puidu lõhna ja teiseks elab selline seinapaneel oma elu edasi ja näed aastate jooksul ilmumas ja kadumas ainulaadseid mustreid. Kolmandaks on ise viimistledes ja meie käest viimistlemata paneele ostes võimalik kulud madalad hoida.

Kõigile retrohuvilistele on Nordic Breeze 1200x600mm helepruunide paneelide hind aasta lõpuni -20%!


Pildil paneel mõõduga 2480x290mm

Vaata, kuidas näeb välja kiirremont meie seinapaneelidega!


Viimased postitused

Uus Multigrey kate RIGA Heksa Plus ja RIGA Tex toodetele

Latvijas Finieris on välja töötanud uue Multigrey melamiinkatte RIGA Heksa Plus ja RIGA Tex toodetele ...

RIGA ECOlogical – uus keskkonnasõbralikum liim ligniini baasil

Latvijas Finieris on oma tuntud RIGA kasevineeri jaoks välja töötanud uue keskkonnasõbraliku liimi RIGA ECOlogical,  mille puhul traditsioonilise fossiilfenooli asemel kasutatakse olulisel määral biopõhist ligniini ...

ERIPAKKUMINE: Testime uue mõõduga Wild Tile paneele

Meilt küsitakse tihti kuidas seina või lakke paigaldatud paneelide nurgad viimistleda ja milliseid liiste kasutada ...

Taas müügil puitbrikett!

Pakume Vineerimaailmas heledat kandilist kasepuust pressitud puitbriketti, mis on väga eeskujuliku kütteväärtuse ja minimaalse tuhajäägiga ...

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.