Kevadpühadega seoses oleme 1.mail suletud.
Oleme taas avatud 2.mail tavapäraselt.
Rõõmsat kevadpüha!

Sisustusmessi “Interjöör 2017” emotsioonid

Sellel aastal osalesime juba kolmandat korda aina populaarsust koguval sisustusmessil Interjöör 2017, mis toimus 21-23. aprillil Eesti Näituste messikeskuses. Meie messiboks ei olnud sel aastal küll väga suur, aga ta oli mõnusalt hubane ja jäi seetõttu silma ka paljudele külastajatele.

Sisustusmessi üheks eesmärgiks oli uue seinapaneelide brändi Wild Tile tutvustamine. Mess on sellise uue brändi lanseerimiseks kõige parem koht ja võimalus saada vahetut tagasisidet otse potentsiaalsetelt klientidelt. “Oleme küll vineerist paneele Vineerimaailmas juba aastaid müünud, aga nüüd tahtsime sellele täiesti iseseisva näo anda, et paremini toodet nö lahti rääkida,” kirjeldab Wild Tile ametliku müügiesinduse Vineerimaailma müügi- ja turundusjuht Anna Tammemäe. 

“Kui eelnevatel aastatel oleme palju keskendunud peitsi ja lakiga viimistletud paneelidele, siis sellel aastal otsustasime just naturaalsusele rõhuda – on ju Wild Tile paneelide põhiliseks disainielemendiks just puidusüü või kontrastsed oksakohad. Niisiis tutvustasime õli kui üht viimistlusvahendit, mis sai külastajate poolt väga soojalt vastu võetud. Võib-olla just paneeli soe pind oli see, mis köitis,” viitab Anna messilt kogutud kasulikule informatsioonile. 

Kõige suuremaks hitiks võib pidada meie uudistoodet Wave, mis on harjatud männipaneelist valmistatud sisustusplaadid. Pilkuköitvaks elemendiks on taas puidusüü, mis on aga hoopis teistsuguse ilme ja iseloomuga kui kasevineerist paneelid. Seega nagu brändi enda nimigi ütleb, siis keskendusime puidu metsikusele ja ettearvamatusele, mis tundub, et meeldib Eesti publikule rohkem kui oleksime oodanud. Igal juhul saime uusi kliente nii messi ajal kui ka pärast messi. 

Sellel aastal jagasime boksi Vineerimaailmast eraldunud tootmisettevõttega, kelle bränd Klavis Mööbel esindab värsket suunda köögimööbli valdkonnas. Messil eksponeeritud mööbel oli hea näide kuidas vineeri kombineerida köögimööbli puhul harjumuspärasemate materjalidega nagu värvitud või spoonitud MDF-plaat.  Samuti esitleti erinevaid  käepidemeteta mööbliuste lahendusi - avad nii ustes ja korpuses kui ka puutel avanemine. 

“Kuigi meie bränd Klavis Mööbel on turul küllaltki uus ja kodulehtki on vaid mõned kuud üleval olnud, selgus üllatusena, et väga paljud olid meist juba kuulnud, meie uut kodulehte külastanud ning tulid meie juurde juba teadlikult. Huvilisi ja uudistajaid oli messil tõesti väga palju. Saime palju kiita uudsete ning teistest eristuvate mööblilahenduse eest”, kirjeldab Klavis Mööbel müügijuht Margus Pärnamägi.

Klavis Mööbli jaoks uue materjalina oli väljas väga efektne ning heade tehniliste omadustega 12mm paksune Dektoni keraamiline tööpind – tänapäeval väga kaasaegne materjal kaasaegsesse kööki. 

Head tagasisidet sai ka lamineeritud vineerist tööpinna alla kinnitatav valamu. Üldjuhul kasutatakse sellist lahendust ainult kivipindade puhul.

Kokkuvõttes oli sisutusmessil osalemine suurepärane kogemus kindlustunde saamiseks, et liigume õiges suunas ja käime ajaga kaasas. Viimast kinnitame nii meie Vineerimaailmast kui ka sõbrad Klavis Mööblist.

Viimased postitused

Uus Multigrey kate RIGA Heksa Plus ja RIGA Tex toodetele

Latvijas Finieris on välja töötanud uue Multigrey melamiinkatte RIGA Heksa Plus ja RIGA Tex toodetele ...

RIGA ECOlogical – uus keskkonnasõbralikum liim ligniini baasil

Latvijas Finieris on oma tuntud RIGA kasevineeri jaoks välja töötanud uue keskkonnasõbraliku liimi RIGA ECOlogical,  mille puhul traditsioonilise fossiilfenooli asemel kasutatakse olulisel määral biopõhist ligniini ...

ERIPAKKUMINE: Testime uue mõõduga Wild Tile paneele

Meilt küsitakse tihti kuidas seina või lakke paigaldatud paneelide nurgad viimistleda ja milliseid liiste kasutada ...

Taas müügil puitbrikett!

Pakume Vineerimaailmas heledat kandilist kasepuust pressitud puitbriketti, mis on väga eeskujuliku kütteväärtuse ja minimaalse tuhajäägiga ...

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.