Viimased laos – vineerist kelk ja kiikhobu(karu)

Ootamatult on väljas saabunud talv ja käes õige aeg kelgud panipaigast välja otsida. Kui aga kelk puudub või plastik on hakanud mõranema, siis meil on pakkuda viimased kolm vineerist kelku hinnaga 49 €!

Kui on soov veidi tubasemate tegevuste järele, siis lisaks klassikalistele kiihobustele on meil laos 2 viimast kiikkaru hinnaga 35 €.

Huvitav teada!

  • Kiikhobused, sellisena nagu me neid täna teame, on pärit 17. sajandi Inglismaalt. Need olid populaarsed rikaste seas ja väidetavalt aitasid kiikhobused arendada laste tasakaalu (päris) hobustega sõitmiseks.
  • – Kiikhobuste eelkäijaks on kõigile tuntud mänguasi – puidust varre otsas erinevatest materjalidest meisterdatud hobuse pea. Esimesed teadaolevad viited sellise eseme kohta pärinevad Antiik-Kreekast u 4. sajand eKr.


Viimased postitused

Uus Multigrey kate RIGA Heksa Plus ja RIGA Tex toodetele

Latvijas Finieris on välja töötanud uue Multigrey melamiinkatte RIGA Heksa Plus ja RIGA Tex toodetele ...

RIGA ECOlogical – uus keskkonnasõbralikum liim ligniini baasil

Latvijas Finieris on oma tuntud RIGA kasevineeri jaoks välja töötanud uue keskkonnasõbraliku liimi RIGA ECOlogical,  mille puhul traditsioonilise fossiilfenooli asemel kasutatakse olulisel määral biopõhist ligniini ...

ERIPAKKUMINE: Testime uue mõõduga Wild Tile paneele

Meilt küsitakse tihti kuidas seina või lakke paigaldatud paneelide nurgad viimistleda ja milliseid liiste kasutada ...

Taas müügil puitbrikett!

Pakume Vineerimaailmas heledat kandilist kasepuust pressitud puitbriketti, mis on väga eeskujuliku kütteväärtuse ja minimaalse tuhajäägiga ...

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.