Blog august 2015

Osale fotokonkursil ja võida 100€ väärtuses vineeri!

Tegeleme igapäevaselt vineerist mööbli valmistamisega, kuid põnev oleks näha, mida huvitavat olete endale ise kodus vineerist valmistanud.

Osalemiseks lae Facebook'i või Instagram'i üles foto tarbeesemest, mööblitükist või hoopis kunstiteosest, mille oled ise või on mõni sinu pereliige valmistanud vineerist. Ootame pilte linnumajadest lihtsate riiulite või kohvilaudadeni.

Loe edasi »

Mustrikataloog teeb valimise lihtsamaks!

Vineerimaailmas on meie poolt valmistatud mööbliesemetele või sisustuselementidele võimalik graveerida erinevaid efektseid musterid. Et inspiratsioonist puudu ei jääks ning mustri valimine lihtsamalt kulgeks, oleme koostanud kataloogi kavanditest, mis on teostatavad vineerile. Igakuiselt lisame valikusse uusi mustreid.

Loe edasi »

Riga Dot – efektselt täpiline vineer

Riga Dot vineer on mõlemalt küljelt fenool- , UV-kindla või melamiinkilega kaetud kasevineer (Riga Ply). Kulupinnal on eriline pinnamuster, mis annab vineerile täpilise efekti. Tagakülg on üldjuhul sile.

Loe edasi »

Huvitav leid: Sketchchair (VIDEO)

SketchChair on vabavara tööriist, mis võimaldab lihtsalt kavandada ja ehitada digitaalselt valmistatud mööblit. Lisaks võimalusele disainida endale ise sobilik mööbel, on SketchChair loonud nn raamatukogu, kus on võimalik valida sobilik disain juba kavandatud mööblitükkide seast. Kuivõrd tegemist on kruvivabade lahendustega, siis on vineer ideaalne materjal, millest antud mööblieesemeid valmistada.

Loe edasi »

Vineer Eesti disaini maastikul

SketchChair on vabavara tööriist, mis võimaldab lihtsalt kavandada ja ehitada digitaalselt valmistatud mööblit. Lisaks võimalusele disainida endale ise sobilik mööbel, on SketchChair loonud nn raamatukogu (link: http://www.sketchchair.cc/designs), kus on võimalik valida sobilik disain juba kavandatud mööblitükkide seast. Kuivõrd tegemist on kruvivabade lahendustega, siis on vineer ideaalne materjal, millest antud mööblieesemeid valmistada.

Loe edasi »

Tuldtakistav vineer Riga Ignisafe

Riga Ignisafe on tuldtakistava ainega immutatud kasevineer, mida võib kasutada kõikjal, kus on nõutud kõrge tuleohutus – enamasti transporditööstuses ja ehituses.

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.