Blog mai 2015

Soodsad oksamustriga seinapaneelid

Vineerimaailm pakub standardtoodetena nii oksavaba B/BB kui ka oksakohtade, toonierinevuste ja pinnapragudega WG/WG sordi seinapaneele. Viimane annab annab paneelidele naturaalse ja kergelt robustse mulje. WG/WG paneelid on sobilikud interjööri, kus soovitakse rõhutada puidu omapära – eriti sobilikud on sellised paneelid maamajja või efektseinana kargelt heledasse interjööri.  

 

Loe edasi »

Vastupidavad vineerist garderoobid

Valmistame kasevineerist nii garderoobide karkasse kui ka kinniseid uste ja sahtlitega süsteeme. Vineer sobib väga hästi sellise tugevust vajava konstruktsiooni ehitamiseks. 

 

Loe edasi »

Dekoratiivne Riga Deck vineer

Vineerimaailmast on võimalik eritellimusena tellida dekoratiivset Riga Deck vineeri.

 

Loe edasi »

Vineer MäuMäu mängutoas

Vineerimaailmal oli võimalus valmistada tavalisest mängulisemaid mööblitükke MäuMäu mängutoale. Koostööna valmistasime uhke lossi koos liumäega, mille klient ise soovitud tooni värvis. Lisaks on mängutoas Vineerimaailma poolt teostatud universaalse kujuga lauad, mida on võimalik üksteise suhtes erinevalt paigutada. Erksat värvi peitsidega viimistledes on saavutatud mängutoale kohane lõbusus.

Loe edasi »

Efektse lõikeservaga trepiastmed

Teostame eritellimusena vineerist treppide projekteerimist ja teostust. Valmistame vineerist trepiastmeid sisetingimustesse eri paksuse, mõõtude ja viimistlusega, mida on võimalik paigaldada ka metallkonstruktsioonile.

Loe edasi »

Köögimööbel – 5 käepidemevaba lahendust

Vineerist köögimööbli eeliseks on selle vastupidavus niiskusele. Lisaks näeb  vineerist köök ka aastate pärast  välja nagu uus ning värskenduskuuri – kerge vahelihv ja uus lakikiht – on lihtne teostada.

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.