Kevadpühadega seoses oleme 1.mail suletud.
Oleme taas avatud 2.mail tavapäraselt.
Rõõmsat kevadpüha!

Blog november 2015

Jõuludeks vineeriga kaunistatud kodu

Jõulud on tulekul ning ees on aeg, millal kodu kaunistada. Vineeri armastajatena oleme kokku kogunud ideid, kuidas vineeri abiga kodu eriliseks muuta. Meiegi üllatuseks on näiteid jõulupuust päkapikusussideni.

Loe edasi »

KASULIK TEADA: Piki- või ristisüüd?

Lisaks materjali pikkusele, paksusele, kvaliteedile või pinnakatte toonile on vineertahvli oluliseks omaduseks puidusüü suund. Mööbli valmistamisel võib viimane väga oluliseks osutuda, sest enamasti soovitakse nn fassaad ehk uksed valmistada selliselt, et puidusüü jookseb ühes suunas. 

Loe edasi »

Aasta puitehitis 2015 vineeriauhind

Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit on Puuinfo programmi raames alates 2002. aastast korraldanud Aasta Puitehitise konkurssi. Lisaks peaauhinnale, mille see aasta pälvis Pühajärve biokatlamaja, antakse iga aasta välja ka vineeriauhind, mille vastu on meil põhjendatult kõige suurem huvi. 

Loe edasi »

Vineerimaailm sai kõrgeima taseme reitingu

Krediidiinfo AS on Vineerimaailmale väljastanud 2015. aasta Eduka Eesti Ettevõtte tunnistuse, mille kohaselt saavutasime kõrgeima reitingu AAA (suurepärane).

Loe edasi »

Laialt levinud, kuid segadusttekitav Opal White vineer

Opal White on Riga Form vineeride perekonda kuuluv toode, mis on mõlemalt poolt fenoolfilmiga kaetud veekindel vineer. Segadusttekitavaks asjaoluks on vineeri väljanägemine, mis sarnaneb lakitud vineeriga - eriti just väikesel näidistükil.

Loe edasi »

Soodushinnaga massiivsed vineertahvlid

Vineertahvlid mõõduga 30x2500x1250mm detsembrikuus soodushinnaga 75,24 eur/tk + km.

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.