Blog Juuni 2016

Kuidas see tehtud on? – Spooni toormaterjali säilitamine suvel

Alustame oma blogis uut rubriiki "Kuidas see tehtud on?". Usume, et vineeri saamislugu  pole huvitav ainult meile ning seetõttu kirjutame järgnevatel kuudel oma blogis erinevatest etappidest, mis eelnevad lõpptoote ehk vineertahvli pakendamisele tehases. Esimeses postituses kirjeldame, kuidas säilitatakse suvel spooni toormaterjali, mis on lõigatud eelneval talvel.

Loe edasi »

Vineer interjööris – näiteid maailmast

Vineer pole kõigest ehitusmaterjal või sobilik ainult mööbli valmistamiseks. Vineeriga on võimalik luua interjööris terviklik keskkond, mis hõlmab endas ka näiteks seina- ja põrandapindu. Otsisime välja mõned näited, mis on meile enim silma hakanud.

Loe edasi »

Lamineeritud vineeritükid soodusmüügis

Meie laos on täna saadaval lamineeritud vineeritükid mõõduga 2500x411x27mm soodushinnaga 42,30 eur/tk +km. Ühelt poolt on vineer kaetud tamme immitatsiooniga laminaadiga ning teiselt poolt tasakaalupaberiga. Efektne 27mm paksus teeb sellest vineerist ideaalse materjali massiivseteks riiuliteks või lauaplaadiks. Laminaat lisab tugevust ning vastupanu kriimustustele ja mustusele. Pakkumisel on piiratud kogus – kõigest 8tk.

Loe edasi »

Muudatused seoses ehitustöödega

4. juulil alustasime Vineerimaailmas ehitustöödega, mille käigus laiendame oma praegust ladu ning suurendame mahutavust 35% võrra. Tulemusena saame septembri ....

Loe edasi »

Kollektiivselt aktiivne nädalavahetus

Vahel on tore jagada meie meeskonna tegemistest ka väljaspool tööaega. Eelmisel reedel sõitsime kogu kollektiiviga kolmeks päevaks Lätti suve tähistama. Meie tarnija, Latvijas Finieris, korraldab iga aasta oma töötajatele ja koostööpartneritele aktiivsed suvepäevad, mis hõlmavad endas ka võistlusi pallimängudes. Nii saime ka meie kätt proovida korv-, võrk- ja rahvastepallis. Ilm oli suurepärane ja seltskond kolleegide näol lõbus nagu alati!

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.