Blog mai 2016

KASULIK TEADA: Ultralam– sertifitseeritud toode?

Miks üldse jälgida, kas materjal on sertifitseeritud? Kui toode on sertifitseeritud, annab see tarbijale kindlustunde, et nii toode ise kui ka selle tootmise protsess vastavad pakkuja poolt lubatud omadustele ning seaduste ja normidega kehtestatud tingimustele. Kindlustunde tagab just asjaolu, et toote lubatud omadused on kinnitatud kolmanda, sõltumatust eksperdist osapoole poolt ning tegu pole pelgalt ilusa müügilubadusega. Siinkohal tasub märkida, et enamus projektide puhul on nõutud, et kasutatud ehitusmaterjalid oleksid sertifitseeritud.

Konstruktsiooni- ja kandeelementide ehituseks mõeldud vineerpuit Ultralam omab järgnevaid sertifikaate:

Loe edasi »

Uued mõõdud laos: erimõõdulised vineeritükid

Tänu suurele nõudlusele oli meie erimõõduliste vineeritükkide valik eelmisel kuul hõredaks jäänud. Täna on sortiment saanud täiendust ning lisaks üksikutele tükkidele võib samas mõõdus vineerplaate leida ka suurtes kogustes kuni 80 tk mõõdu kohta.

Loe edasi »

Teeme asja lihtsaks – aknalaudade hinnakalkulaator

Otsustasime oma kodulehte veelgi mugavamaks ja kasutajasõbralikumaks muuta. Tänasest on meie kodulehel võimalik endale ise vormistada hinnapakkumine kasutades kalkulaatorit, kuhu tuleb sisestada aknalaua soovitud mõõdud ja profiil. Vahele jääb pakkumise ooteaeg!

Loe edasi »

Juunikuu eri: hinnad all kuni -50%

Juunikuus on piiratud valik suureformaadilisi vineertahvleid soodushinnaga kuni -50%. Lisaks tuttavatele Riga Form, Riga Tex ja Riga Heksa Plus vineerile on valikus vähemlevinud Riga Composite, HPL ja Poliform vineerid. Hetkel on suurepärane võimalus viimastega tutvuda ning toote sobivust testida. Räägime mõne sõnaga, mis on nende toodete omapära ja kasutusvõimalused:

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.