Oktoober

Viimased laos – vineerist kelk ja kiikhobu(karu)

Ootamatult on väljas saabunud talv ja käes õige aeg kelgud panipaigast välja otsida. Kui aga kelk puudub või plastik on hakanud mõranema, siis meil on pakkuda viimased kolm vineerist kelku hinnaga 49 €!

Loe edasi »

Plaatmaterjal soodusmüügis

Nii uskumatu kui see ka ei tundu, juhtub mõnikord ka meie majas, et keegi vajab materjali, mis ei ole vineer. Eelkõige tuleb selliseid olukordi ette just toomisosakonnas. Sellega seoses on meil tekkinud lattu 2 toodet, mis vajaksid kasutust.

Loe edasi »

VIDEO: Kuidas Nordic seina- ja laepaneele paigaldada?

Kui olete varem meie blogi lugenud, siis põhiliseks paneelide eeliseks väidame alati välja, et neid on väga lihtne paigaldada. Olgem ausad, kes siis väidaks oma toote kohta midagi kehvemat? Et mitte jätta seda lubadust odavaks müügijutuks, filmisime üles kogu protsessi. Filmistaariks on meie tisler Rauni.

Loe edasi »

Vineerist seina- ja laepaneelid nüüd ka Espakis!

Tänasest on meie Nordic seina- ja laepaneelid saadaval ka Tallinna Espakis. Teame, et meie juurde Jälgimäele võib kohati olla ebamugav sõita. Seetõttu on meil eriliselt hea meel, et vineerist paneelid on saadaval nüüd ka Tallinna kesklinnas liiklejatele mugavas asukohas. Seina- ja laepaneelid leiate keraamiliste plaatide, viimistlusplaatide ja parketi juurest siseviimistlusmaterjalide osakonnast.

Loe edasi »

Vineerist tool kui disainiikoon – Eamesi "DCW" tool

Alustame uue rubriigiga, milles kirjutame kõige silmapaistvamatest disainiajalukku kirjutatud vineerist toolidest. Mööbli ja eelkõige toolide puhul andis vineer materjalina disainile täiesti uue suuna, kus vormi hakkas enam tekitama inimese keha, mitte ei surutud inimest mööbli raamidesse.

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.