Blog august 2017

Go Green ehk taimed ja vineer toas

Uueks trendiks, mis hetkel väga järjekindlalt erinevatesse interjööridesse tungib, on troopilised lehemustrid. Neid võib leida kodudes, kohvikutes, klubides ning isegi erinevate poodide interjöörides ilutsedes. Erinevaid mustreid leidub nii tapeetidel, padjakatetel, voodipesul, vaipadel kui ka nõudel. Kui sulle tundub, et selline julge lehe-, linnu- ja loomamuster on sinu jaoks veidi julgevõitu, aga tahaks olla samuti trendikas, siis meil on teile pakkuda head lahendused. Too tuppa hoopis päris elus lilled. Nii saad olla täpselt enda mõõtu trendikas!

Loe edasi »

Vineeriga lastetuba huvitavaks

Lapsed sirguvad ja ka toad tuleb vastavalt eale sisustada. Kes läheb lasteaeda, kes kooli. Kuidas meelitada laps ema-isa kaisust oma voodisse magama? Ikka vahva või huvitava voodiga. Koolitükke on samuti palju toredam teha enda käe järgi ning huvitavaks ehitatud laua taga. Toome välja mõned lihtsad näited, kuidas on võimalik vineeri lastetubades kasutada.

Loe edasi »

Vineerist tool kui disainiikoon – Eames Lounge tugitool

Koheselt äratuntav ning aegumatu ikooniline disain, mis ühendab endas nii funktsionaalset vormi, innovatiivset materjali kasutust kui ka esteetilist omapära. Tool debüteeris esmakordselt 1956. aastal Ameerika telesaates “Home”. Tegemist oli enneolematu disainiga, millele ei leidu tänaseni vastast. Nimelt on tugitool olnud aegumatu juba üle 50 aasta ja muutunud üheks olulisemaks 20. sajandi disainiikooniks.

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.