Go Green ehk taimed ja vineer toas

Uueks trendiks, mis hetkel väga järjekindlalt erinevatesse interjööridesse tungib, on troopilised lehemustrid. Neid võib leida kodudes, kohvikutes, klubides ning isegi erinevate poodide interjöörides ilutsedes. Erinevaid mustreid leidub nii tapeetidel, padjakatetel, voodipesul, vaipadel kui ka nõudel. Kui sulle tundub, et selline julge lehe-, linnu- ja loomamuster on sinu jaoks veidi julgevõitu, aga tahaks olla samuti trendikas, siis meil on teile pakkuda head lahendused. Too tuppa hoopis päris elus lilled. Nii saad olla täpselt enda mõõtu trendikas!

Vineerist riiulid

Et mitte olla vanamoodne ning lilled kõik aknalaule ritta seada, siis mine meie Vineerimaailma outlet’i. Sealt leiad erinevas mõõdus materjali, et valmistada huvitava kujuga riiulid taimedele. Neid saad sättida seinale nii üksteise kõrvale, peale kui ka mööda seina laiali hajutada. Samuti saad mängida erinevate värvidega nii taimede kui ka riiulimaterjali valikul ning viimistlemisel. Kui kogu seina ei kata suur lehemuster, ei teki ka džungli tunnet.

Armsad ripp-potid

Nikerdajatele sobib see projekt suurepäraselt. Kõigepealt tuleks valmistada vineerist väiksed potid, näiteks püramiidikujulised. Seejärel peaks puurima augud nööride jaoks. Leia sobivat värvi nöör ja muretse vajalikud kruvikonksud. Potid võid riputada ühte ritta, erinevale kõrgusele või ka täiesti asümmeetriliselt. Lillepotid võid riputada ka akna ette, nii jääb aknalaud vabaks. Sellistesse pottidesse sobivad hästi nii ripp- kui ronitaimed. 

Industriaalsed lillekastid

Kui eelistad pigem industriaalset stiili, siis soovitame näiteks vineeritükkidest lillekastid valmistada ja need siis omakorda seina riputada. Seda saab hõlpsasti kruvitavate konksude ja kas nööri või näiteks nahast paeltega teha. Veelgi industriaalsema hõngu annab metallvõrk seina taustal. Selle külge saab veel mugavamalt kaste kinnitada ning lillede iseloomule vastavalt neid ka ümber paigutada. 

Võimas lilleriiul

Kui seina ei soovi midagi riputada ja plaanis on suuremat sorti palme või muid taimi soetada, siis soovitame valmistada vineerist efektse triibulise servaga massiivsemat sorti lillealus. Vaja läheb sulle sobivas mõõdus riiulimaterjali ning ehituspoest leiab kindlasti ka huvitavad metallist jalad riiuli alla. Samuti sobivad hästi stopperitega rattad. Riiulit saab kasutada nii ruumijagajana kui ka paigutada seina äärde. Väga väikse vaevaga saab toa trendikalt skandinaaviapäraseks muuta.

Aegumatud lillepostid

Veel üks tore mõte kuidas lilli presenteerida on postament. Idee küll pisut nostalgiline, kuid annb samasuguse efekti kui troopikamustriline tapeet. Kui lillepotid on juba olemas, siis saad täpselt nende mõõtude järgi postamendid valmistada. Kui aga ei ole, siis ehita raam veidi suurem, et võimalikult palju erineva mõõduga potte postamendile mahuks. Raami võid modernsemaks muuta kui värvid näiteks jalad teatud kõrguseni mingit muud tooni. Huvitavamaks võid postamendi muuta seda tagurpidi keerates.

Viimased postitused

PAIGALDUSNIPID! Paneelid seina liistudeta?

Meilt küsitakse tihti kuidas seina või lakke paigaldatud paneelide nurgad viimistleda ja milliseid liiste kasutada ...

5 ideed: vineer rõdul või terrassil

Kalendri järgi on kevad käes ja lumi on loodetavasti jäädavalt selleks aastaks läinud ...

Vineerist maja - 3 kasutust madala kvaliteediga vineerile

Otsid sobivat materjali mustaks põrandaks või katusealuste väljaehitamiseks? Vineer on tänuväärt materjal, mida saab kasutada nii kodu sisustades kui ka ehitades - see on vastupidav ning ei pelga niiskust ...

Sel aastal vineerist jõulupuu!

Kas Sind häirivad ka kuuse küljest kukkuvad okkad varba all või väikeste elusate puude toomine metsas, et need siis kahe nädala pärast ära visata? Muidugi on olemas ka pottides kuused, aga kui paljudel teist need ka kasvama on pandud või üldse kasvama läinud? Meie pakume teile järgmisi huvitavaid vineerist valmistatud taaskasutatavate jõulupuude ideid, mille valmistamisega saab pea igaüks hakkama ...

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.