Blog aprill 2016

VÕRDLUS: vineerist seinapaneelid vs värvitud kipssein

Vineerimaailmas oleme teadlikud seinapaneelide eelistest kipsseina ees ning kirjutanud nendest ka mitmel korral oma blogis. Siiski otsustasime seekord minna konkreetsemaks. Võtsime kolmelt erinevalt ehitusfirmalt hinnapakkumise seina viimistlusele nii värvituna kui ka seinapaneelidega kaetuna. Seina mõõduks määrasime 14,5m pikkuses ja 2,5m kõrguses. Tulemused on järgnevad:

Loe edasi »

Ehitusmessi kogemus

6.- 9. aprillil olime üle mitme aasta taas esindatud ehitusmessil ja peab tõdema, et kogemus oli väga positiivne ning rutiinist väljamurdev. 4 produktiivset päeva möödus kiirelt ning on hea meel, et põhjalik ettevalmistus kandis vilja kogutud kontaktide ja uute klientide näol. 

Loe edasi »

Loosimise võitja selgunud

Sisustusmessil väljakuulutatud loosimise võitja on selgunud. Uute lisandunud uudiskirja tellijate vahel loosisime välja võimaluse valida endale auhind – 10m2 Nordic seina- ja laepaneele või 150euro väärtuses materjali erimõõduliste vineeritükkide seast. 

Loe edasi »

Emotsioonid sisustusmessilt

Juba teist aastat järjest osalesime sisustusmessil ning eelmise aastaga võrreldes pole ainult meie kasvanud, vaid ka mess ise on populaarsust kogunud. Sisustusmessi projektijuhi Rano Normatova sõnul oli esialgsete andmete põhjal külastajaid 30 000 ringis, mis on 10 000 võrra rohkem kui eelmine aasta. Ka ilus ilm aitas kaasa ning laupäevane järjekord ukse taga oli märkimisväärne.

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.