Blog mai 2017

7 viisi, kuidas vineeri aias kasutada

Vineer on mitmekülgne materjal ja sobilik kasutamiseks ka ilmastikukindlust nõudvas keskkonnas nagu aed. Soojad ilmad on ammu viinud juba sammud aeda, et hakata planeerima uut hoaega ja värskendada nii lillepeenraid, kasvuhooneid, kuure kui ka garaaže.

Loe edasi »

Soodushind ristisüüga paneelidele!

Pakume Vineerimaailmas soodushinnaga viimistlemata ristisüüga seina- või laepaneele mõõduga 600x1200mm. Kaldume hetkeks kõrvale oma tavapärastest pikisüüga Wild Tile paneelidest ning pakume midagi tavapäratut.

Loe edasi »

Vineeri ajalugu: Läbimurre vineeritootmise tehnoloogias

Lutherite ettevõtte lugu sai alguse juba 1742. Aastal kui Poolast Breslaust (Wroclaw) Eestisse ümber asunud baltisaksa päritolu Georg Christian Luther rajas Tallinnasse oma kaubandusettevõtte. 

Loe edasi »

Millised viimistlusvahendid peavad vineerist põrandal kõige paremini vastu?

Vineerist põrand? Miks ka mitte! Vineer kui materjal võib seinakattena olla vägagi nägus ja sama ootame ka ilmselt ka põrandalt. Paraku ei ole Eestis vineer põrandakattena veel kuigi laialt levinud, kuid mujal maailmas küll – enamjaolt kasutatakse põranda puhul männivineeri. 

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.