November

Huvitav koostööprojekt EKA sisearhitektuuri tudengitega

Selle aasta septembris pöördus meie pole EKA sisearhitektuuri osakond, kellel oli esimese aasta tudengitele huvitav eriala aine idee, mille teostamiseks meie abi vajati. Kuivõrd oleme korduvalt rääkinud, et Vineerimaailma eesmärgiks pole olla kõigest materjali edasimüüja, vaid pühendada oma aega ka kasuliku info jagamisele ning inimeste harimisele meie valdkonnas, siis tundus projekt väga ahvatlev.

Loe edasi »

Kingiideed Vineerimaailmast – kiikhobu või praktiline kinkekaart

Miks mitte kinkida jõuludeks pere kõige väiksemale midagi, mis on pärandatav ka järgmistele põlvedele. Kiikhobune on mõeldud lastele alates esimesest eluaastast. Hobune on valmistatud painutatud kasevineerist ja viimistletud lastesõbraliku lakiga. Kiikhobust on võimalik valida kolme erineva mudeli vahel: Classic, Ojars ja Soft head.

Loe edasi »

Innovatiivsed ideed, kuidas mahutada jõulud kaasaegsesse interjööri

Kuigi kuusepuu ja jõulutäht teevad alati meie meeltele pai, on tänapäeval kodusid, kuhu need hästi ei sobitu. Lisaks tekib hulgaliselt jama juurde. Kuhu see kuusk jaanuaris panna? Kes suusareisi ajal jõulutähte kastab? Igal aastal samad värvid, tahaks midagi uut… Vaata, mida lahedat saaks vineerist teha.

Loe edasi »

Kodu uueks vaid ühe päevaga

Kui pereliige vihjab, et pühadeks peaks kodus ikka väikese remondi tegema, siis soovitame seda mitte eirata. Jah, aega pole. Eriti kulutada ka ei tahaks. Vaata siiski ühte head võimalust ja ehk hakkab mõte liikuma. Kõige lõpust leiad  ka ühe ahvatleva sooduspakkumise!

Loe edasi »

Korrastame tootmise ladu –liimpuitkilbid

Selleks, et uuele aastale värskena vastu minna, korrastame oma ladu ja teostame suurpuhastust. Viimase käigus oleme leidnud materjali, millele ise pole kasutust leidnud, kuid kindlasti võiks ka jõulueelsetes projektides kellelgi neist abi olla. Ka seekord pärineb materjal rubriigist "Kas polegi vineer?!". Pakkumisel on nelja erinevat mõõtu männipuidust liimpuitkilpe:

Loe edasi »

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.