Sel aastal vineerist jõulupuu!

Kas Sind häirivad ka kuuse küljest kukkuvad okkad varba all või väikeste elusate puude toomine metsas, et need siis kahe nädala pärast ära visata? Muidugi on olemas ka pottides kuused, aga kui paljudel teist need ka kasvama on pandud või üldse kasvama läinud? Meie pakume teile järgmisi huvitavaid vineerist valmistatud taaskasutatavate jõulupuude ideid, mille valmistamisega saab pea igaüks hakkama. 

3D Jõulupuu

Suur kolmemõõtmeline kuusk võib olla valmistatud kahest kuusekujulistest vineerist tahvlist. Kuuse võid hiljem peitsida, värvida või kaunistada vastavalt soovile. Huvitava kuuse saab valmistada ka vineerist liistudest. Liistud saab asetada ringjalt või ka kahes suunas. Nii saad erineva kujuga kuuse. Liistude külge saab riputada erinevaid ehteid või näiteks hoopis piparkooke.

Lauakaunistus-Jõulupuu

Kes ütles, et kuusk peab olema üksainus ja suur? Meisterda toredad erineva suurusega lauakuusekesed. Neid võib sättida nii kapi peale kui aknalauale või jõululauale. Interjöörile vungi lisamiseks värvi kuused osaliselt ära või kata erinevate mustritega. Ideid võid ammutada nii oma jõululaudlinalt kui ka lauanõudelt, aga miks mitte ka täiesti erisugused kuused meisterdada ning luua tugev kontrast.

2D Jõulupuu

Kui saagimisoskus on kehvavõitu või ei ole saagi käepärast, siis ole loov ja meisterda kuusk otse vineerist tahvlile. Kõige lihtsam variant on kasutada tahvlivärvi – joonistada kuusk ja siis see kriitidega “ära kaunistada”. Kuuse võid meisterdada tahvlile ka hoopis jõulutulukestest. Hea mõte on ka kuuse kuju imiteerimine kodus leiduvate kuusekaunistustega või taaskord kriidivärvi kasutades endale meeldiva võraga kuuse maalimine.

“Kastist välja” Jõulupuu

Siin on mõned ideed väiksemasse elamisse. Ka sellise kuusepuu juurde saab kingid kokku koguda ja vägagi meeleolukalt Jõule veeta. Efektsed “linna kuusepuud” saad valmistada paksust vineerist, mille triibuline serv jääb väga huvitav ja ilus. Peale saad kirjutada erinevaid sõnumeid või lihtsalt kaunistada meelepäraste joonistuste ja mustritega. Veidi liimi nõudva kolmnurkse “kuuse” külge saab isegi jõuluehteid riputada. Riiul-kuusk sobib samuti väga hästi väiksesse elamisse. 

Kaunistustega Jõulupuu

Üheks võimaluseks on ka kuuse kontuuri väljalõikamine vineerist tahvlist ning seejärel taolise kuuse kaunistamine näiteks tulukestega. Kolmnurksele kuusele saab ümber tõmmata kas traadi või paela, mille külge saab näiteks kinnitada teie perele saadetud postkaardid ja laste valmistatud lumehelbekesed. Suuremad meisterdajad võivad kuusele auke teha, kuhu saab pulga või puuoksa torgata ning selle külge erinevaid kaunistusi riputada.

Kui leidsid siit endale mõne mõtte, siis materjali leiad kindlasti meie outletist.
OUTLETI LAOSEIS

Viimased postitused

PAIGALDUSNIPID! Paneelid seina liistudeta?

Meilt küsitakse tihti kuidas seina või lakke paigaldatud paneelide nurgad viimistleda ja milliseid liiste kasutada ...

5 ideed: vineer rõdul või terrassil

Kalendri järgi on kevad käes ja lumi on loodetavasti jäädavalt selleks aastaks läinud ...

Vineerist maja - 3 kasutust madala kvaliteediga vineerile

Otsid sobivat materjali mustaks põrandaks või katusealuste väljaehitamiseks? Vineer on tänuväärt materjal, mida saab kasutada nii kodu sisustades kui ka ehitades - see on vastupidav ning ei pelga niiskust ...

Vineerist liuguksed - kas risk on seda väärt?

Liuguksed sobivad ideaalselt praktiliselt kõikidesse ruumidesse pakkudes võimalusi kapi või garderoobitoa sisu peitmiseks, samuti ruumi jagamiseks ...

Liitu uudiskirjaga

Sellel veebilehel kasutatakse kasutajamugavuse suurendamise ja toimimise parandamise eesmärgil “küpsiseid”, rohkem saate lugeda selle kohta “küpsiste poliitikast”, tutvuge ka “Andmekaitsereeglitega”.